“Θα θέσουμε το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων με όρους που ανταποκρίνονται στη λογική»

Στις γερμανικές αποζημιώσεις  επικεντρώθηκε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην τηλεόραση του MEGA. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στο συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν θα κάνουμε πίσω και θα θέσουμε το θέμα με όρους που ανταποκρίνονται στη λογική» δήλωσε ο κ. Καμμένος, ο οποίος εκτίμησε ότι η κυρία Μέρκελ τη Δευτέρα άφησε ένα «παράθυρο» ανοιχτό για το θέμα λέγοντας ότι θα το δούμε στο πλαίσιο της επιτροπής που έχει συγκροτήσει η γερμανική βουλή για το θέμα.

Μιλώντας στο MEGA υποστήριξε ότι το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων είναι κατ’ αρχήν ηθικό αλλά διευκρίνισε ότι άλλο είναι αυτό και άλλο το κατοχικό δάνειο.

Χαρακτήρισε, επίσης, σημαντική την παρέμβαση του πρωθυπουργού για το θέμα της Siemens καθώς όπως είπε «χρειάζονται δύο για τη διαθφορά» επισημαίνοντας το θέμα Χριστοφοράκου.

«Εμείς θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τη διαφθορά. Ας μας δώσουν τα στοιχεία ποιους πλήρωναν, να πάρουμε τα λεφτά πίσω, να ξαναδούμε τις συμβάσεις από την άρχη και βλέπουμε» συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα