Θα μας τρελάνει ο Κλαούντιο Ρανιέρι

Πάει να πάρει το πρωτάθλημα Αγγλίας με τη Λέστερ ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ δεν μπορούσε να νικήσει τα Νησιά Φερόε. Τελικά η πορεία του στην Premier League μάλλον αποδεικνύει πόσο τραγική ήταν η κατάσταση στην Εθνική μας ομάδα τον τελευταίο χρόνο, παρά οτιδήποτε άλλο.

Για τη 12η αγωνιστική της Premiership, η ομάδα του νίκησε τη Γουότφορντ με 2-1 και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας (!) με ένα παιχνίδι περισσότερο από την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Τζέιμι Βάρντι, μάλιστα, σκόραρε για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και απειλεί το ρεκόρ που κρατάει ο Φαν Νιστελρόι ο οποίος έχει σκοράρει σε δέκα σερί ματς.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η Λέστερ έχει βγάλει σχετικά εύκολο πρόγραμμα, έχει αντιμετωπίσει οκτώ ομάδες από τη δέκατη θέση της βαθμολογίας και κάτω και στο πιο δύσκολο παιχνίδι της γνώρισε εντός έδρας συντριβή από την Άρσεναλ με 2-5. Στις επόμενες επτά αγωνιστικές θα υποχρεωθεί να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι και τότε πολλά πράγματα μάλλον θα αλλάξουν,  εκτός αν η Λέστερ κρύβει κι άλλα μυστικά χαρτιά που δεν τα γνωρίζουμε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα