Θα ξαναγίνει ο Μπεν… Εμενίκε;

Οι μοναχοί την περίοδο του Βυζαντίου βάφτιζαν το κρέας… ψάρι για να καταφέρουν να χορτάσουν την περίοδο της 40ήμερης νηστείας του Πάσχα και στον Ολυμπιακό ελπίζουν ο Μπεν να ξαναγίνει… Εμενίκε!

Ο Μπέσκιν Χάσι μπορεί να μην ασπάζεται τον Χριστιανισμό, λόγω καταγωγής, είναι όμως αναγκασμένος να καταφύγει στην παλιά δοκιμασμένη μέθοδο των μοναχών, προκειμένου να καλύψει το κενό του Εμμάνουελ Εμενίκε που τέθηκε εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την προσεχή Τετάρτη τη Ριέκα για τα play offs του Τσάμπιονς Λιγκ σε ένα πολύ σημαντικό ματς χωρίς το βασικό επιθετικό του όπλο, τον ποδοσφαιριστή πάνω στον οποίο ποντάρει για να έχει εύκολο το γκολ.

Στο Βελιγράδι με τον Εμενίκε ανέτοιμο και εκτός ενδεκάδας, ο Μπεν έκανε… πάρτι απέναντι στην Παρτιζάν σκοράροντας δις, αλλά εκεί βρήκε και πολλούς ανοιχτούς χώρους για να αξιοποιήσει την ταχύτητά του. Κόντρα στη Ριέκα που ως φιλοξενούμενη θα μαζευτεί πίσω ο Μπεν θα πρέπει να κάνει και τη δουλειά του Εμενίκε.

Βρείτε τις… διαφορές

Η διαφορά του Ολυμπιακού με τη Ριέκα δεν έχει να κάνει να κάνει μόνο με το ευρωπαϊκό ανάστημα του καθενός. Είναι ενδεικτικό, άλλωστε, το γεγονός ότι ενώ οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να ενισχύονται, παίρνοντας και τον Ζιλέ, οι πρωταθλητές Κροατίας εξακολουθούν να ξεπουλάνε. Μετά τον… μαέστρο Αντριάσεβιτς που κατέληξε στη Γάνδη έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, παραχωρήθηκε στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας και ο ηγετικός δεξιός μπακ Ριστόφσκι, ο οποίος βοηθούσε πάρα πολύ με τις συχνές εφορμήσεις του.

Από ‘κει και πέρα το μοναδικό μειονέκτημα, πέραν της απουσίας του Εμενίκε, έχει να κάνει με τη σειρά των αγώνων και υποχρεώνει τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν αρκετά προσεκτικό παιχνίδι, ώστε να βγάλουν το πρώτο ματς στην έδρα τους χωρίς να δεχθούν γκολ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα