Θα ξεμείνουμε από προπονητές!

Αυτό είναι πρωτοφανές. Μετά από δύο αγωνιστικές στη Super League, ήδη δύο προπονητές έχουν χάσει τη δουλειά τους, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία ότι κινδυνεύει και εκείνη του Μάκη Χάβου σε περίπτωση που δε νικήσει ο Αστέρας Τρίπολης τον Ατρόμητο.

Μετά τον Τραϊανό Δέλλα ήρθε η σειρά του Αλέκου Βοσνιάδη, ο οποίος αποχαιρέτισε τους παίκτες της Βέροιας μετά από δύο ήττες στο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό! Δηλαδή τι έπρεπε να έχει κάνει η Βέροια, δύο νίκες κόντρα σε δύο επίδοξους πρωταθλητές; Άλλο πάλι και τούτο. Τουλάχιστον, στην περίπτωση του Βοσνιάδη έχουμε να κάνουμε με παραίτηση, αφού είπε στους παίκτες του ότι κάποια πράγματα δεν μπορεί να τα δεχθεί.

Πέραν των δύο απομακρύνσεων του Δέλλα και του Βοσνιάδη, έχουμε και την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, αλλά και την απόλυση του Βίκτορ Σάντσεθ μετά τα ματς με τη Χάποελ, άρα πάμε στις τέσσερις απομακρύνσεις! Ρεκόρ το δίχως άλλο.

Προφανώς συμβαίνουν κι αλλού αυτά, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Στην Ιταλία για παράδειγμα, λίγο έλλειψε να απολυθεί ο Ντε Μπουρ από την Ίντερ, αλλά η νίκη επί της Γιούβε τον διατήρησε στη θέση του.  Θυμίζουμε ότι πέρσι άλλαξαν προπονητή και ο ΠΑΟΚ (Ίβιτς αντί Τούντορ) και ο Παναθηναϊκός (Στραματσιόνι αντί για Αναστασίου) και φυσικά η ΑΕΚ (Πογιέτ αντί για Δέλλα και Μανωλάς αντί για Πογιέτ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα