«Θα πολεμήσω όρθιος»

Απαντήσεις στις κριτικές που δέχεται το τελευταίο διάστημα έδωσε ο Γιάννης Σγουρός. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μιλώντας σε πρωϊνή εκπομπή του MEGA τόνισε πως «εγώ θα πολεμήσω όρθιος. Με το ζόρι δε θα φύγω»

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σγουρός ξεκαθάρισε ότι: «Με το ζόρι δε θα φύγω. Θα πολεμήσω όρθιος». Και διερωτήθηκε γιατί τον στοχοποιούν με ψέματα και ανακρίβειες. «Δουλέψαμε και δε δουλεύουμε τον κόσμο», είπε και συμπλήρωσε: «Θα με υποστηρίξει η κοινωνία. Δε θέλω να με υποστηρίξουν τα κόμματα».

Αναφερόμενος δε στην κριτική που του άσκησε ο Γιάννης Μιχελάκης, είπε ότι μπορεί να την δεχτεί και να την καταλάβει μόνο λόγω της κομματικής ταυτότητας. Αλλά υποστήριξε ότι: «Δέχομαι και την καλή και την καλή κριτική».

«Η κοινωνία θα κρίνει αν είμαι σωστός ή όχι»

«Θα είμαι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής», επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σγουρός. Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Αττικής υποστήριξε: «Θα μπω στο πεδίο της αντιπαράθεσης και της αναμέτρησης και η κοινωνία θα κρίνει αν είμαι σωστός ή όχι».

Πάντως, ο κ. Σγουρός εξαπέλυσε επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο για τα «μπεζαχτά». Όπως είπε, «Η Περιφέρεια Αττικής δεν μοιράζει μπεζαχτά. Μια και επαίρεται ο κ. Κουμουτσάκος, ο κ. Σαμαράς μαζί με τον κ. Βενιζέλο και τους υπόλοιπους που εργάζονται σκληρά, είναι κι αυτός μπεζαχτάς;», διερωτήθηκε.

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση της Ρένας Δούρου να παραιτηθεί από βουλευτής, είπε ότι είναι μια αρχή και «πρέπει να το κάνουν και οι άλλοι που είναι υποψήφιοι για την τοπική αυτοδιοίκηση».

«Το Ελληνικό δεν πρέπει να παραδοθεί με χαμηλή τιμή»

Τέλος ζήτησε από την κυβέρνηση να μην ξεπουληθεί το Ελληνικό ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής. Ο κ. Σγουρός σημείωσε ότι τάσσεται υπέρ της παραχώρησης της έκτασης του αεροδρομίου του Ελληνικού, αλλά με τίμημα που θα ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία του ακινήτου.

Ο περιφερειάρχης Αττικής υποστήριξε η πώληση του Ελληνικού θα πρέπει να γίνει με σεβασμό στο περιβάλλον και με όρους που θα είναι προς το συμφέρον του Δημοσίου.

«Το Ελληνικό δεν πρέπει να παραδοθεί με χαμηλή τιμή. Είμαι υπέρ της πλήρους αξιοποίησης του Ελληνικού, όχι όμως να πεταχτεί έτσι».

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα