«Θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των ομάδων»

Την απάντησή του σε όσα ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή της έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ο οποίος δήλωσε πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ελληνικών ομάδων και ότι δεν θα ακολουθήσει το δρόμο των χαρακτηρισμών, που δεν οδηγεί πουθενά…

«Θα συνεχίσω, σε αντίθεση με τους κάθε λογής και εκ του ασφαλούς “επαναστάτες”, να τοποθετούμαι για όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στα θεσμικά όργανα, εκεί όπου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εκπρόσωπο. Το ίδιο θα συνιστούσα σε όλους που υποτίθεται πως επιθυμούν να υπερασπιστούν τα εταιρικά ή προσωπικά τους συμφέροντα κόντρα σε “συστήματα”, “ελέγχους” και “ελεγκτές”.

Ο καθρέφτης όλων είναι το πεδίο των θετικών προτάσεων για την βελτίωση του αθλήματος, τις οποίες η Ομοσπονδία είναι έτοιμη να ακούσει. Ο εύκολος δρόμος των χαρακτηρισμών, μέσω ανακοινώσεων προς ικανοποίηση των εσωτερικών μετώπων και του οπαδικού αισθήματος, δεν οδηγεί πουθενά. Απλώς ανακατεύει τη λάσπη στον ανεμιστήρα. Προσωπικώς, σε ότι με αφορά θα ήταν εύκολο να επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς, αλλά τίποτε δεν θα προσέφερε μια τέτοια κίνηση στην υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για τούτο θα συνεχίσω, όσο μπορώ, να υπερασπίζομαι προς όλες τις κατευθύνσεις, ειδικώς εκτός συνόρων, τα συμφέροντα των ελληνικών ομάδων, ακόμη και όταν οι ίδιες αδυνατούν παντελώς να το πράξουν κλεισμένες στο καβούκι τους και παραδομένες στους περιθωριακούς μύθους που τις ταλανίζουν χρόνια τώρα. Αυτά προς το παρόν και αν απαιτηθεί θα επανέλθω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα