«Θα τα βάλουν μόνο με μένα!»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν φαίνεται να δείχνει διάθεση να διαψεύσει τα σενάρια που θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποχωρεί εντός ημερών από το πόστο του προέδρου της ΠΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», στην προσπάθειά του να απεμπλέξει την ομάδα από το κατηγορητήριο που τον βαραίνει, επιδιώκει  να «αποστασιοποιηθεί» αφήνοντας την προεδρία σε κάποιον άλλο, ούτε ώστε να μην κατέχει θεσμική θέση στην ΠΑΕ. Αυτό θέλει να τον κάνει πριν τον ειδοποιήσει αναλόγως η εισαγγελία ή η UEFA.

Βέβαια, η οριστική απεμπλοκή του θα πραγματοποιηθεί μόνο αφού παραχωρήσει τις μετοχές του και αποσυρθεί από κάθε δραστηριότητα που τον συνδέει με το ποδόσφαιρο (ακόμη κι αν κατέχει κάποιες ελάχιστες μετοχές του «Γ. Καραϊσκάκης» θα πρέπει να τις παραχωρήσει). Όσον αφορά στις μετοχές που έχει στην ΠΑΕ, αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, μιας και το νομικό επιτελεί του Βαγγέλη Μαρινάκη θεωρεί ότι η απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να τον υποχρεώσει να πουλήσει τις μετοχές του, καθώς θωρακίζεται από παραγράφους της αρχής προσωπικών-επιχειρηματικών δεδομένων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα