Θα τη δεις και θα πάθεις… ατύχημα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΦΑΚΟΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ MΙΣ ΜΠΙΚΙΝΙ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ

Ο φετινός διαγωνισμός Μις Μπικίνι στην Ιρλανδία δεν έμοιαζε με κανέναν άλλον, από πολλές απόψεις. Καταρχάς, οι εκπάγλου καλλονής διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να ποζάρουν γυμνόστηθες στο φωτογραφικό φακό, ως πράξη ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Αυτή, όμως, η hot φωτογράφηση που μπορούσε να γίνει viral από μόνη της, κάνει από το πρωί της Τετάρτης τον γύρο του διαδικτύου επειδή κόντεψε να κοστίσει ακριβά στη σωματική ακεραιότητα ενός ανέμελου ποδηλάτη! Ο λόγος; Ο δικυκλιστής προφανώς έχασε το… φως του όταν αντίκρισε τα «προσόντα» μίας εκ των διαγωνιζομένων κοριτσιών, της Άνα Πάβελ, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του ποδηλάτου του και να πέσει στις γραμμές του τραμ.

Miss-Bikini-Ireland-2015 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cyclist-falling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιστατικό συνέβη στην Harcourt Street του Δουβλίνου, όταν το μοντέλο Άνα Πάβελ περιδιάβαινε το πλακόστρωτο –για τις ανάγκες της φωτογράφησης– φορώντας ένα μαύρο μονοκίνι και κρατώντας με το ένα χέρι το σουτιέν της και με το άλλο καλύπτοντας (όσο κρύβεται τέλος πάντων…) το στήθος της. Αυτό το ενσταντανέ απαθανάτισε ο φωτογράφος. Ωστόσο στο φόντο του πλάνου φαίνεται ξεκάθαρα και ο άτυχος ποδηλάτης της ιστορίας μας, ο οποίος προφανέστατα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το βλέμμα του στον δρόμο, έπεσε στις ράγες του τραμ. Μάλιστα στο ίδιο πλάνο διακρίνεται ο συρμός του τραμ που κατευθύνεται προς το μέρος του πεσμένου ποδηλάτη, αλλά ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν!

Όπως προαναφέρθηκε, συνολικά 32 κοπέλες φωτογραφήθηκαν τόπλες για το event «Free the Tats» που διοργανώθηκε στο Δουβλίνο, στο πλαίσιο της Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Σημειώνεται ότι μαζί με τις 32 καλλονές ήταν και η περσινή νικήτρια του ιρλανδέζικου Μις Μπικίνι, Τζούντι Φιτζέραλντ, η οποία έμεινε κι αυτή τόπλες!

Αν, τέλος, αναρωτιέστε για τη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού αυτή δεν ήταν άλλη από τη Μις «ΑΤΥΧΗΜΑ», Άνα Πάβελ. Ηθικό δίδαγμα: Φάτε μάτια ψάρια και κοιλία… ποδήλατο!

Miss-Bikini-Ireland-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από αριστερά προς τα δεξιά η Liene Skibuste, η περσινή νικήτρια του Μις Μπικίνι Judy Fitsgerald, η Μις «Ατύχημα» Ana Pavel και η Jade Entwistle

BreastCancerAwaren_2522926a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ομαδική φωτογραφία με τις 32 διαγωνιζόμενες

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα