«Θα τον κάνω… μαύρο στο ξύλο»!

Δόλο καταλόγισε στον διαιτητή του πρόσφατου ντέρμπι της Football League ανάμεσα στη Λαμία και τον Άρη, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, ο νέος γενικός αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης, Ηρακλής Νύκταρης, απειλώντας μάλιστα δημόσια με… ξυλοδαρμό τον ρέφερι από την Αθήνα.

«Εγώ αύριο αν δω τον διαιτητή στον δρόμο θα τον κάνω μαύρο στο ξύλο! Δεν ήταν ανθρώπινα τα λάθη. Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και καθάρισε το παιχνίδι. Αυτός ξέρει τι έκανε. Τα νεύρα μου δεν μπορώ να τα συγκρατήσω όταν αδικούμαι. Και με τον ΟΦΗ έκανα αντίστοιχα πράγματα. Στην Λαμία κόντεψε να γίνει ζημιά.

Καμία μεγάλη ομάδα δεν θέλει τον Άρη, γιατί είναι ανταγωνιστικός. Ο Άρης με το υλικό που έχει μπορούσε να είναι στην Super League και να βρίσκεται μέσα στην τριάδα» τόνισε μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο και πρόσθεσε: «Στην Λαμία μπορούσα να κάνω κακό! Τα έσπασα όλα εκεί! Τώρα θα δούμε από δω και πέρα αν θα είναι ίδιες οι διαιτησίες… Τις κουβέντες που λέω τις εννοώ. Άλλο να είναι ένα σφύριγμα λάθος και άλλο σφύριγμα καταδίκης. Είναι ξεκάθαρο το τι είναι ανθρώπινο λάθος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα