Θα τους πάρουν όλους οι Άραβες!

Τέσσερις, πέντε ίσως και έξι προπονητές θα έχει τη νέα σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Για την ώρα, έχουν κλείσει Κλοπ και Γκουαρντιόλα…

Πραγματικά, ποτέ άλλοτε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα δεν έχει δείξει τέτοιο πανικό, προκειμένου να αντικαταστήσει τον προπονητή της και να φέρει στη θέση του ένα Hot όνομα. Ανεξάρτητα αν αυτός θα ταιριάζει με το προφίλ της ομάδας. Ένα προφίλ, πάντως, που στη συγκεκριμένη ομάδα είναι το πιο μεταλλαγμένο της τελευταίας πενταετίας.

Οι Άραβες έκαναν δική τους τη Σίτι το 2008 και την «ατσάλωσαν» πραγματικά το 2010. Από τότε η ομάδα έχει αποκτήσει μία άλλη δυναμική στα αγγλικά εγχώρια, με δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Λιγκ Καπ, αλλά οι ιδιοκτήτες της δεν είναι ικανοποιημένοι από την ευρωπαϊκή πυγμή!

Τώρα αν αυτή μπορεί να αναδειχθεί μέσω ενός προπονητή όπως ο Κλοπ, ο Γκουαρδιόλα, ίσως και ο Αντσελότι αν φύγει από τη Ρεάλ, είναι κάτι που θα το δείξει η ιστορία, αν τελικά οι Άραβες της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρουν τα πετροδόλαρά τους σε έναν από αυτούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα