«Θα του κόψω το λαρύγγι αν με απατήσει ο Σαρκοζί»

Στο τι σκοπεύει να κάνει η Κάρλα Μπρούνι αν μάθει ότι ο Νικολά Σαρκοζί την απατά προέβη η Γαλλίδα σύζυγος του πρώην προέδρου της χώρας.

«Θα του κόψω το λαρύγγι και τα αυτιά στον ύπνο του αν τολμήσει να με απατήσει». Η δήλωση αυτή ανήκει στην Κάρλα Μπρούνι η οποία έδωσε αυτή την αποστομωτική απάντηση στην ερώτηση τι θα έκανε αν την απατούσε ο Νικολά Σαρκοζί.

Η 48χρονη προφανώς αστειευόμενη είπε πως η απιστία είναι κάτι που δεν συγχωρείτε εύκολα. Η Μπρούνι παντρεύτηκε τον Σαρκοζί το 2008 λίγους μήνες μετά το χωρισμό του με την τότε σύζυγό του Σεσίλια. Η Μπρούνι είπε ότι το να απατάς τον σύντροφό σου είναι «επικίνδυνο» και «οδηγεί τα ζευγάρια σε δρόμους χωριστούς».

Μιλώντας στο γαλλικό Elle η Κάρλα είπε ότι η απιστία θα την οδηγούσε σε ακραίες συμπεριφορές: «Θα του έκοβα το λαρύγγι και τα αυτιά στον ύπνο του. Την απιστία πρέπει να την αποφεύγεις. Είναι κάτι πολύ επικίνδυνο» και συνέχισε: «Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητα για να κρατήσει ένας γάμος. Γιατί πρέπει να απατήσεις αν έχεις επιλέξει να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά. Αν θες να απατάς τότε να μην παντρεύεσαι και να μην κάνεις παιδιά. Η επιλογή υπάρχει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα