«Θα ψηφίσω Καραμανλή, αν είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας»

Την επιθυμία του να ψηφίσει, (αν τελικά είναι υποψήφιος) για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Κώστα Καραμανλή εξέφρασε ο Παναγιώτης Μελάς στα Παραπολιτικά 90, 1. «Αν είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής θα τον ψηφίσω» ξεκαθάρισε ο Πειραιώτης βουλευτής ενώ αναφέρθηκε ακόμα και στα όσα συμβαίνουν μέσα στο κόμμα τονίζοντας πως «οι εσωκομματικές αντιπαραθέσεις «ράγισαν» την εικόνα του κόμματος».

Στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο κ. Μελάς σημείωσε: «Αν στην πρόταση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι το όνομα του Κώστα Καραμανλή, εγώ είμαι θετικός. Θα τον ψηφίσω. Πιστεύω ότι θα δουλέψει για το καλό του ελληνικού λαού».

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι «Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει σε 8-10 μήνες. Αυτή τη στιγμή προέχουν άλλα θέματα. Όταν θα έρθει ο καιρός θα αποφασίσουμε. Θα δούμε την πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση, αλλά και το πρόσωπο και τότε θα αποφασίσουμε. Δεν είμαι υπέρ της παραμονής της κυβέρνησης, είμαι υπέρ της βοήθειας του ελληνικού λαού. Όποιος βοηθάει στην πράξη την ελληνικό λαό, συμφωνώ μαζί του»

«Ο καθένας έχει την άποψή του»

Για την διαφορετική θέση των ΑΝΕΛ στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Μελάς σημείωσε ότι «ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ δεν θέλω να ψηφίσω έναν Πρόεδρο και να παραμείνει στην εξουσία μια κυβέρνηση που θα εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό. Αν αλλάξουν τα πράγματα και ανάλογα με το πρόσωπο θα αποφασίσουμε».

Ο κ. Μελάς, εμφανίστηκε θετικός στην «ένταξη» του κ. Νικολόπουλου στο αντιμνημονιακό μέτωπο των ΑΝΕΛ και εκτίμησε ότι θα έπρεπε να είχε γίνει αυτή η συνεργασία εδώ και πολύ καιρό. Σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας Ν.Δ. και ΑΝΕΛ ο κ. Μελάς σημείωσε ότι υπάρχουν πολλά εμπόδια και βασικό αυτό της οικονομικής πολιτικής.

 

«Οι ΑΝ. ΕΛ. πρέπει να ανοίξουν τις πόρτες σε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις»

Όσο για τα εσωκομματικά θέματα που απασχολούν τους ΑΝΕΛ ο κ. Μελάς δεν θέλησε να πάρει θέση για τους συναδέλφους του που αποχώρησαν και σημείωσε ότι οι εσωκομματικές αντιπαραθέσεις «ράγισαν» την εικόνα του κόμματος, ενώ τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ πρέπει να ανοίξουν τις πόρτες σε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα