Θεέ μου ένας Πίτου Γκαρσία!

Φοβερός ο Μαρσελίνιο στο ματς του Ατρόμητου με την ΑΪΚ. Ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στην επίθεση του Ατρόμητου και βοήθησε τα μέγιστα στο θριαμβευτικό 1-3. Ποιος, όμως, έκανε την αθόρυβη δουλειά; Μα προφανώς ο απίστευτος Πίτου Γκαρσία που στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα της Στοκχόλμης έκανε την εμφάνιση της ζωής του. Ήταν ο «βράχος» του 0-2 που στην ουσία θεμελίωσε τη μεγάλη νίκη των «μπλε».

Ο Πίτου Γκαρσία βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2007 όταν στα 23 του ήρθε δανεικός στον Ηρακλή από την Ουνιόν Σάντα Φε.  Δύο χρόνια μετά μετακόμισε στον Άρη, αλλά επέστρεψε το 2010 στον «Γηραιό» με τον οποίο ήταν πιο «δεμένος» και έπαιζε καλύτερα. Όταν ο Ηρακλής διαλύθηκε λόγω χρεών, πήρε μεταγραφή για τον Ατρόμητο όπου μετρά περισσότερες από 130 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όντας κάθε χρόνο όλο και καλύτερος.

Στη Σουηδία αυτά που κατάφερε στο πρώτο μέρος είναι απερίγραπτα. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακός, ενώ συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι που στο 74’ βγήκε εξαντλημένος. Τη δουλειά του όμως την είχε κάνει και με το παραπάνω. Και πλέον στα 31 του είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί ποτέ καμία μεγάλη ομάδα δεν θέλησε πραγματικά να τον κάνει δικό της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα