Θείος έριχνε υπνωτικά στις ανήλικες ανιψιές του και τις βίαζε!

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε παραλιακή περιοχή της Δυτικής Αττικής. Ένας 52χρονος, ναυτικός στο επάγγελμα, έριχνε υπνωτικό στο γάλα των ανήλικων ανιψιών του και τις βίαζε.

Η 11χρονη είναι κόρη της πρώτης του ξαδέρφης, ενώ σε παρόμοιες πράξεις είχε προβεί πριν 8 χρόνια, στην κόρη της αδερφής του. Οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, προέβησαν στις αποκαλύψεις των πράξεων του 52χρονου ναυτικού, ο οποίος συνελήφθη και αναμένεται διάταξη του Εισαγγελέα για την δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητάς του και φωτογραφίες του.

Όλα ανακαλύφθηκαν όταν αποφάσισε η 11χρονη να αποκαλύψει στην μητέρα της τα όσα συνέβαιναν όταν έμενε μόνη της με τον θείο της. Η μητέρα του ανήλικου κουριτσιού, μάλιστα, βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και από το σοκ εισήχθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο προκειμένου να γεννήσει.

Μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το 11χρονο κοριτσάκι, ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε το βιασμό.

Ωστόσο, εκείνο που έφερε τα πάνω-κάτω στην υπόθεση είναι ότι 20χρονη -σήμερα- κόρη της αδερφής του δράστη, αποκάλυψε και εκείνη πως το 2008, όταν δηλαδή ήταν 12 ετών, και για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε υποστεί από τον θείο της τις ίδιες πράξεις.

Όπως όλα δείχνουν ο 52χρονος ναυτικός κατάφερνε να παραμένει για αρκετό χρονικό διάστημα στο σπίτι της αδερφής του ο οποίος κερνούσε την ανιψιά ροφήματα τα οποία περιείχαν ισχυρή δόση υπνωτικού φαρμάκου προκειμένου να πέφτουν σε λήθαργο με σκοπό ανενόχλητος να προβαίνει σ΄αυτές τις φρικιαστικές πράξεις.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, τουλάχιστον στην περίπτωση της 11χρονης πήρε το θύμα στο δικό του σπίτι, και με τον ίδιο τρόπο προέβη στις παράνομες πράξεις. Το κορίτσι φαίνεται να επέστρεψε στο σπίτι του σε πολύ κακή κατάσταση, φανερά υπνωτισμένο. Όταν ξύπνησε απάντησε στις επίμονες ερωτήσεις της μητέρας του, οι οποίες ουσιαστικά αποκάλυψαν το τραγικό περιστατικό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα