ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: “Θέλω δίπλα μου τους ανθρώπους της παραγωγής και της δημιουργίας”

Κάλεσμα στους ανθρώπους της παραγωγής και της δημιουργίας που δεν τους έχει χαριστεί τίποτα στη ζωή τους απηύθυνε ο Σταύρος Θεοδωράκης από την Βέροια, όπου βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ. Το μεγάλο στοίχημα για τον νέο προοδευτικό φορέα, όπως είπε μιλώντας σε ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Ελιά, είναι να καταφέρουμε να ενεργοποιήσουμε τους ανθρώπους που κράτησαν τη χώρα όρθια – τον αγρότη που μοχθεί όλη μέρα στα χωράφια του, τον δάσκαλο του χωριού, τη μητέρα που δουλεύει δύο δουλειές για να μπορεί να πηγαίνει το παιδί της φροντιστήριο.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσαν οι πολίτες και κάλεσε τους συνυποψηφίους του να κάνουν το ίδιο καθώς ο κόσμος απαιτεί, όπως είπε, ξεκάθαρες απαντήσεις για τα προβλήματα που τον απασχολούν. Επιπλέον τόνισε την ανάγκη για μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία –κάτι που θα διασφαλίσει τη θέση του νέου Κινήματος στο πολιτικό σκηνικό. Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στις τρεις βασικές προτεραιότητες του καινούργιου φορέα. Όπως είπε πρώτη προτεραιότητα είναι η ανάγκη ύπαρξης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την Ελλάδα, βάζοντας φρένο στην υπερφορολόγηση, ενισχύοντας την αγροτική παραγωγή και τη δημιουργική Ελλάδα. Δεύτερη προτεραιότητα είναι να περιορίσουμε το κομματικό κράτος και τρίτον χρειαζόμαστε σύγχρονη παιδεία, που θα παρέχει εφόδια στα παιδιά μας, αλλά και αντιμετώπιση της νεανικής φτώχειας που είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας.

Νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε βρεθεί στη Νάουσα όπου είχε επισκεφθεί μαζί με τον Δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη το Οινοποιείο Δαλαμάρα, στο οποίο ξεναγήθηκε και συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν, αλλά και για τη σημασία του να παράγεις και να δημιουργείς στην Ελλάδα σήμερα. Ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στον συνεταιρισμό Venus Growers, που όπως ανέφερε είναι «ο συνεταιρισμός που θέλουμε».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα