Θεοφάνους: “Θα μπορούσα να είμαι πιο ευγενικός”

Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι ένας άνθρωπος που προφανώς αναζητά την τελειότητα και γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ αυστηρός κριτής.

Κατά καιρούς έχει κρίνει πολύ αυστηρά διαγωνιζόμενους σε show και σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Εγώ Weekly» παραδέχεται ότι θα μπορούσε να είναι πιο ευγενικός.

«Θεωρώ ότι υπάρχει τρόπος να πεις στον άλλο την άποψη σου πιο ήρεμα. Χωρίς να τον φέρνεις σε δύσκολη θέση. Μπορείς, π,χ., να πεις «το τραγούδι το είπες μέτρια», δεν χρειάζεται να του πεις «είσαι μέτριος». Θα μπορούσα να είμαι πιο ευγενικός. Κακός δεν είμαι, κακότροπος μπορεί», υπογράμμισε ο Γιώργος Θεοφάνους που εμφανίζεται στο X-Factor και συνέχισε:

«Πλέον το διαχειρίζομαι καλύτερα. Πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι δεν κάνω για τηλεόραση. Όμως είναι η έκτη φορά που εμφανίζομαι και τελικά προσπαθώ να μην είμαι πολύ απότομος».

Σε ερώτηση αν είναι αυστηρός κριτής του εαυτού του απάντησε: «Νομίζω ο αυστηρότερος. Συνήθως δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Ειδικά αν σκεφτώ και τα βίντεο από τις πρώτες μου εκπομπές στην τηλεόραση. Αν υπήρχε τρόπος, θα ήθελα να τα κατεβάσω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα