ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Ο Τσίπρας ζει εκτός πραγματικότητας”

«Με αυτά που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας έρχονται όχι καλύτερες ημέρες, όπως είπε, αλλά δύσκολες μέρες και μια επώδυνη κατάσταση για την ελληνική κοινωνία και οικονομία», τονίζει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό καταλόγισε στον πρωθυπουργό ότι «όχι μόνο ότι ζει εκτός πραγματικότητας με αυτά που δηλώνει», αλλά «ότι προσπαθεί να περάσει ένα τεχνητό κλίμα ευφορίας. Αυτά που κατηγορούσε παλιότερα, τα κάνει τώρα πολλαπλάσια. Έχει υπογράψει μείωση συντάξεων, μείωση αφορολογήτου, προληπτική νομοθέτηση, για τα οποία έχει πει ο ίδιος ότι μερικά από αυτά είναι αντισυνταγματικά, εκτός κοινοτικού κεκτημένου και μετά από όλα αυτά, λέει τώρα ότι έρχονται καλύτερες μέρες».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ κυριάρχησαν λογικές Ζουράρι: «ποιος ζει, ποιος πεθαίνει, μετά το 2018».

Υπογράμμισε ακόμη ότι η κατάσταση είναι τραγική στην ελληνική οικονομία και κοινωνία ενώ για το σχεδιασμό της κυβέρνησης να ψηφιστούν τα αντίμετρα σε πολλά άρθρα ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι πρόκειται για τους γνωστούς επικοινωνιακούς ελιγμούς και τα πυροτεχνήματα του κ. Τσίπρα.

«Θα φέρει μέτρα για δεκάδες θέματα (από μείωση συντάξεων μέχρι και πώληση στρατηγικών μονάδων της ΔΕΗ) σε ένα άρθρο και θα σπάσει σε πολλά άρθρα την υποσχεσιολογία για επιδόματα μετά το 2019, για να δίνει πίσω ένα μικρό μέρος από εκεί όπου τα παίρνει», είπε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα