Θερμό επεισόδιο με βαριά «γαλλικά» μεταξύ Παπαδόπουλου-Χίου

Για ένα απίστευτο καβγά που διαδραματίστηκε τη Δευτέρα το πρωί στο Εφετείο Αθηνών, μεταξύ του Σπύρου Παπαδόπουλου και του Στέφανου Χίου, κάνει λόγο το ρεπορτάζ του makeleio.gr που ανήκει στον δεύτερο.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να αφηγήθηκαν αυτόπτης μάρτυρες, οι δυο άντρες συναντήθηκαν τετ α τετ τη στιγμή που ο δημοσιογράφος αποχωρούσε εκνευρισμένος από δικαστική αίθουσα, όπου βρέθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας σε ποινική διαδικασία, όταν περνώντας δίπλα από τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος κρατούσε κάποια χαρτιά στα χέρια του, με τον που τον είδε του πέταξε το φάκελο στη μούρη και σύμφωνα με αυτούς που διαδίδουν πώς άκουσαν, τον αποκάλεσε «ξεφτίλα αριστερό».

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το makeleio.gr, ο Σπύρος Παπαδόπουλος φέρεται να κινήθηκε απειλητικά κατά του Στέφανου Χίου, αλλά τον συγκράτησαν ο δικηγόρος του και ένας φίλος του. To τι έχει προηγηθεί μεταξύ τους δεν είναι μέχρι ώρας γνωστό.

Επικράτησε ένας μικρός πανικός, ακούστηκαν κάποια βαριά λόγια, αλλά μεσολάβησαν οι ψυχραιμότεροι για να καθησυχάσουν τα πνεύματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα