«Θες τον ΣΥΡΙΖΑ εντός ευρωστρούγκας»

Άναψαν τα αίματα το πρωί της Τετάρτης σε πάνελ της πρωινής εκπομπής του MEGA με τη Λιάνα Κανέλλη να επιτίθεται λεκτικά στον Πάνο Σκουρλέτη. Η βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, τα «έψαλε» στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί συνεχώς να τη διακόπτει ενώ τον αποκάλεσε κομμουνιστή, Λαφαζάνη, και διάδοχο του Λένιν που θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ εντός ευρωστρούγκας.

«Με διακόπτεις γιατί θέλεις να αποπροσανατολίσεις τη θέση μου για να με κάνεις να απαντώ στις δικές σου ερωτήσεις», είπε αρχικά η Λιάνα Κανέλλη στον Πάνο Σκουρλέτη.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να φτιάξεις μία ψευδή εικόνα και νομίζεις ότι δεν παίρνει πρέφα ο κόσμος ή δεν παίρνω πρέφα εγώ. Για να φτιάξεις ψευδή εικόνα ότι εγώ συμφωνώ με τον Παπαμιμίκο, είναι σαν να συμφωνείς εσύ με τον κομμουνισμό. Είναι σα να μου το παίζεις κάτι ανάμεσα σε κομμουνιστής, Λαφαζάνης, διάδοχος του Λένιν κ.ά. Μην πουλάς επανάσταση στην τηλεόραση. Το έχεις κάνει ξανά μαζί μου. Δεν μπορείς να πουλήσεις επικοινωνιακά και τηλεοπτικά την επανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ εντός της ευρωστρούγκας».

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα