Θεσσαλονίκη: «Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα νεολαίας 2014»

Εκδήλωση με θέμα «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014: Προκλήσεις και Προοπτικές για τους Νέους της Ευρώπης» συνδιοργανώνουν το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στις 21:00, στο χώρο του Φεστιβάλ Βιβλίου στην Αναπλασμένη Νέα Παραλία στην εξέδρα εκδηλώσεων.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Μαρία Πασχαλίδου, Πρόεδρος του θεσμού “Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014”, ο Κώστας Χρυσόγονος, Ευρωβουλευτής, ο Σταύρος Καλαφάτης, Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Αργύρης Περουλάκης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και ο Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Σ.ΕΚ.Β.Ε., Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Κώστας Μπλιάτκας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 33ου Φεστιβάλ Βιβλίου – Πολιτισμού, που είναι αφιερωμένο στο έτος εορτασμού “Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα