Θεσσαλονίκη: Ζεσταίνουν τις «μηχανές» τα συνδικάτα για το αυριανό συλλαλητήριο

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι από την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών, αλλά και η ενεργοποίησή τους για συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα συνδικάτα στη Θεσσαλονίκη, τέθηκαν επί τάπητος στις επισκέψεις σε χώρους δουλειάς που πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο της ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας, Γιάννη Παναγόπουλο.

Το κλιμάκιο της ΓΣΕΕ μαζί με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και τις Ομοσπονδίες εργαζομένων στα λιμάνια είχαν συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης στον οποίο εξέφρασαν την κατηγορηματική αντίθεση των εργαζομένων στην ιδιωτικοποίηση και στην απαξίωση του λιμανιού.

Η προστασία των θέσεων εργασίας αλλά και η πορεία της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας και της χαλυβουργίας βρέθηκαν στο επίκεντρο των διαδοχικών συναντήσεων της ΓΣΕΕ με τους εργαζόμενους σε ΕΛΒΟ και Χαλυβουργείο Θεσσαλονίκης.

Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους σε αγωνιστική και μαζική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο που διοργανώνουν από κοινού ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΚΘ-ΕΔΟΘ στις 6 το απόγευμα στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα