Θετική απάντηση Εσιέν στον Παναθηναϊκό!

Ο Μίκαελ Εσιέν απάντησε θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα!

Ο διεθνής Γκανέζος ενημέρωσε τους «πράσινους» ότι αποδέχεται την τελευταία προσφορά που του κατέθεσαν και ότι θα ταξιδέψει στην Αθήνα το αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Πρόκειται για μεταγραφή επιπέδου Champions League, η οποία αναδεικνύει τις… άγριες προθέσεις του «τριφυλλιού» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα έχει δύο στόχους. Την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Champions League και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μίκαελ Εσιέν έχει ενημερωθεί για το πλάνο εξέλιξης του Παναθηναϊκού, αλλά και τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Γιάννη Αναστασίου και τον ρόλο που τον προορίζει ο Έλληνας τεχνικός. Το ιατρικό τιμ των «πράσινων» έχει ήδη αναλύσει τις πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις του παίκτη στη Μίλαν, και έχει ανάψει το «πράσινο φως». Ωστόσο, ο 33χρονος μέσος θα υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις, ώστε να εξαλειφθεί κάθε περίπτωση… λάθους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα