Θρίαμβος πρόκρισης για Παναιτωλικό στο «Ελ Πάσο» (1-5)

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και μάλιστα ως πρώτος από τον όμιλό του εξασφάλισε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/12) ο Παναιτωλικός, συντρίβοντας στο «Ελ Πάσο» στην Καλλιθέα με 1-5.

Οι Αγρινιώτες ήταν πραγματικά καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, το φινάλε του οποίου τους βρήκε να προηγούνται με 4-0 και στο δεύτερο μέρος έκαναν… συντήρηση δυνάμεων έχοντας στο μυαλό τους και την εξέλιξη της άλλης αναμέτρησης του ομίλου ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ατρόμητο.

Δύο γκολ πέτυχε για τους νικητές ο Ρόσα (15’, 72’) κι άλλα δύο ο πρώην επιθετικός της Καλλιθέας Μαρκόφσκι (21, 28’). Ο Κλέσιο είχε σκοράρει στο 39’ για το 0-4, ενώ το γκολ της… τιμής σημείωσε για τους γηπεδούχους ο Τοπάλι στο 84’.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ντούνης, Λεβέντης, Πάτας, Μουκτάρης, Σταμόπουλος, Γκίνι, Κατσικογιάννης (60′ Τοπάλι), Μάκο, Σταματάκος (75′ Ηλιάδης), Τσίπρας, Γουόρντεν (61′ Σμυρλής).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κουτρουμάνος, Χαντάκιας, Μάκος (76′ Καμαβουάκα), Μάρκος Πάουλο (63′ Βασιλούδης), Ρόσα, Ουάρντα, Κλέσιο (63′ Γιαννιώτης), Μαρκόφσκι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα