Θρίλερ με την ανάκριση της γυναίκας του Φρανσουά Φιγιόν

Στην αστυνομία για ανάκριση οδηγήθηκε η σύζυγος του Φρανσουά Φιγιόν, Πενέλοπε, λόγω του σκανδάλου αργομισθίας που ταλανίζει τη Γαλλία, ανέφεραν αρχικά δημοσιεύματα, ωστόσο εν συνεχεία αυτά διαψεύστηκαν.

Η σύζυγος του υποψηφίου της Δεξιάς στις προεδρικές εκλογές θεωρείται ύποπτη καθώς εισέπραξε συνολικά περισσότερα από 900.000 ευρώ, ως «κοινοβουλευτική βοηθός» και συνεργάτιδα σε ένα λογοτεχνικό περιοδικό.

Ωστόσο, δημοσιογράφος του γαλλικού ερευνητικού ιστότοπου Mediapart δήλωσε πως η πληροφορία του ότι η σύζυγος του συντηρητικού προεδρικού υποψηφίου Φρανσουά Φιγιόν τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία για να ανακριθεί διαψεύσθηκε από δικαστική πηγή.

Ο δημοσιογράφος Μισέλ Ντελεάν, ο οποίος είχε αναφέρει αρχικά μέσω του Twitter ότι η Πενελόπ Φιγιόν ανακρίνεται σχετικά με κατηγορίες σε βάρος της για αργομισθία, δημοσιοποίησε αργότερα στο Twitter μια διόρθωση, στην οποία αναφέρει πως η πληροφορία του διαψεύσθηκε από δικαστική πηγή.

Εξάλλου όπως έγινε γνωστό από πηγή προσκείμενη στον Αλέν Ζιπέ, τον αντίπαλο του Φιγιόν στις προκριματικές των συντηρητικών, ο Ζιπέ θα βρίσκεται στο πλευρό του Φιγιόν αργότερα σήμερα που ο τελευταίος θα προβεί σε μια δήλωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα