Θρίλερ με την κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη: «Είναι ντροπή τους»

 

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει από το βράδυ της Τρίτης που τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση ότι η κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη δεν θα γίνει δημοσία δαπάνη. Στο Facebook πολλοί ήταν αυτοί που συμφώνησαν με την απόφαση αυτή, που αν και αναγνωρίζουν την καλλιτεχνική προσφορά του ηθοποιού, βρίσκουν άδικο στο να βάλουν από τη τσέπη τους για να κηδευτεί δημοσία δαπάνη.

 

“Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει δημοσία δαπάνη. Έκανε μια δουλειά όπως όλος ο κόσμος και είχε κάποια αμοιβή. Τώρα η διαχείριση των χρημάτων εάν δεν ήταν σωστή νομίζω δεν μας αφορά.», ανέφερε χαρακτηριστικά  κάποιος, ενώ μία άλλη χρήστρια του διαδικτύου συμπλήρωσε, « Βρε Νίκο συγγνώμη αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο θα πρέπει εγώ σαν φορολογούμενος πολίτης να πληρώσω την κηδεία του Μπάρκουλη κ του κάθε Μπάρκουλη!!! Ο Θεός να τους αναπαύσει αλλά πραγματικά έχει καταντήσει ξεφτίλα να θεωρούμε δεδομένο ότι το κράτος θα πληρώσει την κηδεία του κάθε (μεγάλου,δεν αντιλέγω) ηθοποιού ο οποίος επέλεξε να κάνει φύλλο κ φτερό όλα τα λεφτά που πέρασαν από τα χέρια του!!! Ε όχι,εγώ αρνούμαι να κηδευτεί κ αυτός δημοσία δαπάνη σε βάρος δικό μου κ δικό σου κ των παιδιών μας!

 

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Freddo και το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, η κόρη του ηθοποιού Βίκυ, ξέσπασε κατά αυτών που άφησαν τον πατέρα της μέχρι και την τελευταία στιγμή να μην έχει την τελευταία του κατοικία.

«Είναι ντροπή. Μόνο αυτό έχω να πω. Ψάχναμε να βρούμε τάφο για να τον θάψουμε. Βρήκαμε τελικά στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης, αλλά και εκεί πλήρωσε η στενή φίλη της Μαρίας και του μπαμπά μου για να γίνει η κηδεία. Μια γωνιά δεν υπήρχε για αυτόν τον άνθρωπο; Κάποιος να νοιαστεί από την πολιτεία; Ντροπή!», κατήγγειλε χαρακτηριστικά.

Η κηδεία του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη θα γίνει την Πέμπτη στις 17.30 και στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.

14064161_1363168360363546_2655254377536285300_n

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα