Θρίλερ με τον θάνατο του 21χρονου αγνοούμενου στην Κάλυμνο

Φρικτό τέλος είχε ο 21χρονος φοιτητής που αγνοούνταν στην Κάλυμνο από τις 19 Νοεμβρίου. Ο άτυχος Νίκος Χατζηπαύλου, ο οποίος είχε πάει πρόσφατα στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένεια του που ζει εκεί αφού η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί, εντοπίστηκε σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου, 200 περίπου μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, ο Νίκος Χατζηπαύλου βρέθηκε δολοφονημένος με μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ το πτώμα του εντοπίστηκε από ένα παιδί που μάζευε χόρτα.Ο ανήλικος είδε το πτώμα του 21χρονου πεσμένο μπρούμυτα και αμέσως ενημέρωσε τους συγγενείς του που κάλεσαν την Αστυνομία.

Πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα

Ωστόσο κατά την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση το πρωί της Κυριακής στη σορό του άτυχου φοιτητή, ο 21χρονος δεν πυροβολήθηκε. Το τραύμα του φοιτητή στο κεφάλι δεν έχει προκληθεί από πυροβολισμό αλλά από κάποιο βαρύ αντικείμενο.

Όπως είπε ο ιατροδικαστής Πάνος Κοτρέτσος, το σημείο όπου βρέθηκε ο 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου – το οποίο είναι «στέκι» παραβατικών ατόμων- δεν είναι το σημείο του εγκλήματος. Αλλού τον δολοφόνησαν και τον «πέταξαν» στο συγκεκριμένο σημείο. Πάντως έχει πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο φοιτητής είχε πάει πρόσφατα στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένειά του. Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί.

Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και έκτοτε δεν εμφανίστηκε ξανά.

Όταν σκοτείνιασε και δεν είχε ακόμα επιστρέψει, οι γονείς του ειδοποίησαν την αστυνομία.

Το ποδήλατο εντοπίστηκε την ίδια μέρα στην δύσβατη περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», δύο ημέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του λυμένα και τακτοποιημένα με τις κάλτσες του τοποθετημένες δίπλα του. Ήταν σε αντίθετη κατεύθυνση, σε κεντρικό δρόμο που συνδέει τα χωριά της Καλύμνου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα