Θρίλερ με το μέλλον του MEGA-Κρίσιμο Δ.Σ. την Παρασκευή

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του, βρίσκεται το MEGA το οποίο κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα όλα όσα έχτιζε εδώ και περίπου 26 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ενημέρωσε ότι ανέστειλε από σήμερα 8 Μαρτίου τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ». Πλέον, οι μετοχές της εταιρείας θα παραμείνουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η εταιρεία να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου και τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η εταιρεία, με δεδομένο ότι η περίοδος χάριτος έχει λήξει.

Στην κρίσιμη συνεδρίαση της ερχόμενης Παρασκευής (11/3) του Δ.Σ. αν οι μέτοχοι αποφασίσουν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα υπάρξει σταδιακή εξομάλυνση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα είναι πολλές και μεγάλες οι ζημιές που θα προκληθούν τόσο στο κανάλι, όσο και γενικότερα στην αγορά.

Για να μην αναφέρουμε το θέμα τις άδειες, από τη στιγμή που η κυβέρνηση προχωρά τις διαδικασίες για να δώσει άδεια σε 4 τηλεοπτικούς σταθμούς και το MEGA θα κινδυνέψει να μην καταθέσει καν φάκελο διεκδίκησης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα