«Θρίλερ» στους δρόμους του Παρισιού

Σε θρίλερ… με απρόβλεπτο τέλος εξελίσσεται το θέμα του νέου προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι Γάλλοι φέρονται να έχουν προσεγγίσει περιπτώσεις που – εκ πρώτης όψεως – μοιάζουν απίθανο να καταλήξουν θετικά.

Με τα σημερινά δεδομένα ένα είναι το σίγουρο. Ο Λοράν Μπλαν θα αποτελέσει παρελθόν από την Παρί το καλοκαίρι. Τόσο ο ίδιος, όσο και η διοίκηση των Παριζιάνων, δεν επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας τους, καθώς θεωρούν ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της.

Ποιες είναι οι λύσεις που εξετάζουν οι Γάλλοι; Η μία ακούει στο όνομα Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Ισπανός ωστόσο, φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπάγερν Μονάχου. Οι Παριζιάνοι επιδιώκουν να μπουν «σφήνα», αλλά το σενάριο αυτό συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Η επόμενη λύση ακούει στο όνομα Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός έχει εκφράσει την επιθυμία να κοουτσάρει μία μεγάλη γαλλική ομάδα, όμως πριν από μόλις λίγα 24ωρα, η διοίκηση της Άρσεναλ εξέφρασε την επιθυμία της να του προτείνει νέο συμβόλαιο, ενώ και ο ίδιος θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να εγκαταλείψει ένα έργο δεκαετιών στους «κανονιέρηδες» του Λονδίνου.

Ως εκ τούτου, το θρίλερ για την αναζήτηση νέου προπονητή συνεχίζεται στους… δρόμους του Παρισιού, με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα