Θρύλος και στο χάντμπολ!

Δυναμική είσοδο στο ελληνικό χάντμπολ θα κάνει από τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός που ανακοίνωσε επίσημα την Πέμπτη (22/6) τη συγχώνευση με τη φετινή πρωταθλήτρια ομάδα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Νέας Ιωνίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σοφοκλής Ξυνής με δηλώσεις του στα επινίκια της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ομάδα της Νέας Ιωνίας είχε εκφράσει την σιγουριά του για την συνεργασία αυτή. Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Πιστεύω θα έχουμε καλή πορεία στις συζητήσεις. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιο brand. Είμαστε πρωταθλητές και ο Ολυμπιακός από την φύση του πρωταθλητής. Η αίσθηση μου είναι ότι θα γίνει η συνεργασία αυτή».

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών ήταν σε θετικό δρόμο εδώ και αρκετές μέρες ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει επιστολή στην ΟΧΕ για να εγγραφούν κανονικά σαν μέλος της. Πλέον το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν αποκτά τρομερό ενδιαφέρον με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι μεταξύ της διοικήσεώς του και του Ομίλου Ξυνή επήλθε πλήρης συμφωνία για την συγχώνευση των τμημάτων χειροσφαίρισης Ανδρών και αποφασίστηκε όπως προωθηθούν άμεσα οι προβλεπόμενες ενέργειες, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα