«Θυσιάζει» Μπενζεμά, Τσικαρίτο για τον Αγουέρο!

Η «Βασίλισσα» της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θέλει να εντάξει στην… αυλή της τον Σέρχιο Αγουέρο! Θα καταφέρει να τον «αρπάξει» από τα χέρια των «πολιτών» της Μάντσεστερ Σίτι;

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από την Αγγλία και την Ισπανία, ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Προκειμένου να αποκτήσει τον Αγουέρο, η διοίκηση της Ρεάλ είναι αποφασισμένη να «θυσιάσει» τον Καρίμ Μπενζεμά και τον Χαβιέρ Ερνάντες Τσικαρίτο.

Ο μεν πρώτος αναμένεται να παραχωρηθεί σε κάποια από τις ομάδες που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, ή ακόμη και να δοθεί ως αντάλλαγμα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο δε δεύτερος ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναμένεται να επιστρέψει εκεί, ώστε να αποφασιστεί το επαγγελματικό του μέλλον.

Το σενάριο πάντως, περιλαμβάνει αρκετά εκατομμύρια ευρώ, καθώς η Σίτι δεν είναι καθόλου διατεθειμένη να παραχωρήσει το ισχυρότερο όπλο της στη «γραμμή κρούσης». Εφόσον προχωρήσει η συγκεκριμένη ιστορία, τα ποσά ενδέχεται να προσεγγίσουν τη μεταγραφή ρεκόρ του Λουίς Σουάρες από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα