«Θυσιάζει» Ντε Χέα για τον Μπέιλ η Γιουνάιτεντ!

Αποφασισμένη να εκμεταλλευθεί τη συγκυρία και να αρπάξει τον Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίζεται η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «θυσιάζοντας» ακόμη και τον Ισπανό πορτιέρο, Νταβίντ Ντε Χέα!

Το κλίμα στη Μαδρίτη είναι αρκετά βαρύ για τον Ουαλό ποδοσφαιριστή μετά και τη σωρεία χαμένων ευκαιριών που είχε στον ημιτελικό του Champions League με τη Γιουβέντους. Ο διεθνής παίκτης δέχθηκε μεγάλο αριθμό φραστικών επιθέσεων από τους οπαδούς της Ρεάλ, οι οποίοι ξέσπασαν την απογοήτευσή τους για τον αποκλεισμό πάνω στον παίκτη της ομάδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει θέσει ως προτεραιότητά της την απόκτηση του Μπέιλ και σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ετοιμάζεται να καταθέσει προσφορά που θα καλύπτει – και με το παραπάνω – τις απαιτήσεις των Μαδριλένων.

Πιο συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζονται να καλύψουν τα 105 εκατομμύρια ευρώ που απαιτεί η «βασίλισσα» για τον Ουαλό, προσφέροντας τον Νταβίντ Ντε Χέα με ελεύθερη μεταγραφή, συν το υπόλοιπο – της αποτίμησης του Ισπανού – σε μετρητά!

Εφόσον επιβεβαιωθεί η είδηση, οι Βρετανοί αναλυτές εκτιμούν πως ο Γκάρεθ Μπέιλ θα αγωνιστεί την επόμενη περίοδο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα