Θωμάς Μαύρος: “Όνειρο του Μελισσανίδη η Αγία Σοφία”

Στο ραδιόφωνο του SportFM μίλησε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών της Α’ Εθνικής κατηγορίας, Θωμάς Μαύρος, ο οποίος παρουσίασε χθες στο ΟΑΚΑ την αυτοβιογραφία του με τίτλο: “Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός”.

Ο άνθρωπος που λατρεύτηκε μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια όσο ελάχιστοι, αναφέρθηκε στο μεγάλο όνειρο του σημερινού ηγέτη της ΠΑΕ, του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε πως δεν είναι άλλο από το να δει ξανά την ΑΕΚ στα “ιερά χώματα”.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο γεγονός απ’ αυτό, συγχαρητήρια στον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως μου είχε πει ήταν το όνειρο του», δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος, ο οποίος τα είπε για αρκετή ώρα χθες με τον “κιτρινόμαυρο” επιχειρηματία.

Ο Μαύρος αναφέρθηκε και σε ένα ακόμη θέμα που ξέρει καλά, αυτό του σέντερ φορ που φορά τη φανέλα με το 11, τον Σέρχιο Αραούχο και ήταν σχετικά επικριτικός για τον τρόπο που αγωνίζεται: «Ο Αραούχο είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχει δείξει τα στοιχεία του. Περιμένουμε με το ταλέντο που έχει να βοηθήσει να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Δεν μου αρέσει πολύ που παίζει αρκετά έξω από την περιοχή. Η μεγάλη περιοχή είναι εκεί που μπαίνουν τα γκολ, είναι πολύ επικίνδυνος μέσα στο κουτί και θέλω να τον βλέπω πιο πολύ εκεί. Είναι τεχνίτης, έχει καλά προσόντα, μπορεί να πασάρει… Του αρέσει βέβαια να βγαίνει στα πλάγια. Θα τον ήθελα πιο πολύ μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο Αραούχο όμως είναι ένας παίκτης που έχει τα προσόντα να γίνει ηγέτης. Τα γκολ δίνουν νίκες και τίτλους και ξέρει πολύ καλά να το κάνει. Θέλω να γίνει σημαία των οπαδών της ΑΕΚ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα