Θύελλα αντιδράσεων για την Πάολα

Στο εορταστικό “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, η Πάολα ήταν η κεντρική καλεσμένη και όλη η εκπομπή στηρίχθηκε πάνω της. Έκανε τους παρευρισκόμενους να χορέψουν, να τραγουδήσουν, αλλά και να συγκινηθούν όταν αποφάσισε να ερμηνεύσει το κομμάτι “Ένας ευαίσθητος ληστής” σε στίχους του Νίκου Γκάτσου και μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.

Παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής, απέσπασε ένα θερμό χειροκρότημα για την ερμηνεία της, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την κρίνουν για την επιλογή της να επεκταθεί σε άλλα… οικόπεδα.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας για μία ακόμα φορά υποκλίθηκαν στη φωνή της, ενώ οι επικριτές της δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως “αποφάσισε να τραγουδήσει Μάνο Χατζηδάκι”.

Στον Alpha, η εκπομπή «χτύπησε» σε τέταρτο ακόμα και 40,9% συγκεντρώνοντας στο γενικό σύνολο 35%. Το κοινό 15 – 44 έδωσε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα ένα ποσοστό της τάξης του 24,5%.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Έρρικα Πατρικίου με ένα μακροσκελές κείμενο, την συνεχάρη για την φωνή της: “Σας μιλάω έντιμα δεν την είχα ακούσει ποτέ δεν ήξερα τη φωνή της αν την άκουγα στο ραδιόφωνο δε θα την αναγνώριζα. Επειδή λοιπόν όπως σας είπα σχολιάστηκε η εκπομπή που παρουσιάστηκε το Σάββατο και από την ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ κυριολεκτικά ,μπήκα στο you tube και είδα πολλά βίντεο.

Σπάνια με συγκινούν ερμηνείες. Έμεινα άφωνη και δακρυσμένη να κοιτάζω να ακούω μια υπέροχη τραγουδίστρια που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την αγαπημένη μας Ελένη Βιτάλη.Ποιοί είστε εσείς που θα κρίνετε αν έπρεπε να τραγουδήσει Χατζιδάκι;;;ο Χατζιδάκις το ξέρει ότι εσείς αποφασίζετε; έχετε ακούσει Χατζιδάκι; γιατί το αυτί μου έχει ακούσει χίλιους ” έντεχνους ” να ερμηνεύουν Χατζιδάκι τέρμα φάλτσο με έκταση μισή οκτάβα.

Λυπάμαι και ζήτω δημόσια συγγνώμη από αυτό το κορίτσι γιατί κάποτε γέλασα και εγώ σε συζήτηση που την κατηγορούσαν. Απλά μαγική τραγουδίστρια και δεν με ενδιαφέρουν οι επιλογές της κύριοι έντεχνοι διότι είμαι στο χώρο και βλέπω και γνωρίζω δυστυχώς πολύ καλά τι γίνεται. Και επιτέλους όχι άλλες Ροζίτες Σώκου δεν θελουμε! Α ξέχασα! Είναι και γλύκα και συμπαθέστατη. Αυτά ! Merry Christmas”.

Ξέσπασε ο Αγάθωνας!

Δεν μπορεί να τραγουδάει άλλα είδη, εκτός από το δικό της, υποστήριξε ο Αγάθωνας ο οποίος σχολίασε: “Σε αυτή τη χώρα όλοι νομίζουν ότι μπορούν να υποστηρίξουν τα πάντα. Η Πάολα στο είδος της είναι πάρα πολύ καλή. Δεν είναι βέβαια ένα είδος που μου αρέσει εμένα για να πω ότι την παρακολουθώ. Η συγκεκριμένη εκπομπή που πήγε πάει από το κακό στο χειρότερο από επιλογή προσώπων. Αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς κατέληξε. Εγώ εδώ και κάποια χρόνια δεν πηγαίνω συνειδητά. Με έχουν πάρει πολλές φορές, τους είπα ότι δεν θέλω να ξαναβγώ -πάνω από 5-6 χρόνια. Για τους δικούς μου λόγους τους είπα ότι δεν θέλω να με ξαναενοχλήσουν. Αν άκουγα την Πάολα να ερμηνεύει ρεμπέτικα θα γελούσα. Στο δικό της είδος είναι πάρα πολύ καλή, δεν μπορεί όμως να πει άλλα πράγματα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα