Θύμα απαγωγής η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν

 

Πρωταγωνίστρια μίας απίστευτης περιπέτειας στις Κάννες όπου βρέθηκε για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, έγινε η Κένταλ Τζένερ. Η ετεροθαλής αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη, όταν έπεσε θύμα απαγωγής, που μετά από πολύ ώρα της αποκάλυψαν ότι επρόκειτο για φάρσα μιας ομάδας νεαρών.

Η 20χρονη καλλονή και μοντέλο της Victoria’s Secret δέχτηκε πρόσκληση για ένα πάρτι που θα γινόταν σε ένα πολυτελές γιοτ, που όπως της είπαν, το διοργάνωνε ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft, Πόλ Άλεν. Το δέλεαρ ήταν μεγάλο και δεν άργησε να επιβιβαστεί στο σκάφος που πήγε να την παραλάβει για να τη μεταφέρει στη θαλαμηγό.

Δεν άργησε να καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν είδε ότι η θαλαμηγός που της περιέγραφαν δεν είχε καμία σχέση με το σκάφος που αντίκρισε. Λογικό ήταν να πανικοβληθεί και σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, με φωνές να απειλεί να την πάνε πίσω, όπερ και έκαναν.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε η ίδια την «απαγωγή» της στους φίλους της περιέγραψε τους νεαρούς που την εξαπάτησαν ως «κάποια σκουπίδια από την Ευρώπη…»!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα