Θύμα απατεώνα παραγωγού, Παλαιολόγου και άλλοι ηθοποιοί (Απίστευτο)

 

Αναγκάστηκαν να κατεβάσουν άρον-άρον τη θεατρική παράσταση αφού αποδείχτηκε ότι ο θησαυρός(παραγωγός) ήταν άνθρακας και εξαφανίστηκε χρωστώντας τους χρήματα.

 

Θύμα απάτης έπεσαν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Μίνα Αδαμάκη, ο Ιωάννης Παπαζήσης, και ο Χάρης Τζωρτζάκης, που συμμετείχαν στην παράσταση «Καμ Μπακ» που έκανε πρεμιέρα πριν από τρεις εβδομάδες στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Δυστυχώς όμως προς λύπη και απογοήτευση των ηθοποιών και των συντελεστών, αναγκάζονται να ρίξουν πρόωρα αυλαία, αφού ο παραγωγός τους ξεγέλασε και εξαφανίστηκε, αθετώντας συμφωνίες και χρωστώντας τους χρήματα. Με σκοπό να κινηθούν νομικά εναντίον του, η Α.Παλαιολόγου, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από το κοινό που έδειξε την αγάπη του στη θεατρική τους παράσταση και αποκαλύπτοντας το τι τους συνέβη.

 

«Με πολύ μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω ότι οι δυο τελευταίες παραστάσεις του έργου «Καμ Μπακ» του Βασίλη Κατσικονουρη θα δοθούν αύριο και μεθαύριο. Δυστυχώς πέσαμε σε παραγωγό απατεώνα ο οποίος αφού αθέτησε όλες τις υποσχέσεις που μας είχε δώσει, αποφάσισε στέλνοντας μας ένα απλό mail και έχοντας αποφασίσει να εξαφανιστεί από προσώπου γης μετά από 6 παραστάσεις να κατεβάσει το έργο αιφνιδίως χωρίς καμια εξήγηση. Αποτέλεσμα: εμείς οι ηθοποιοί που είχαμε απορρίψει πολλές άλλες προτάσεις να μείνουμε χωρίς δουλειά στη μέση της σεζόν και απλήρωτοι. Και επειδή δε θα ήθελα κανείς άλλος συνάδελφος να βρεθεί στην αλγεινή θέση που είμαστε εμείς τώρα,το όνομα του «παραγωγού» είναι Νίκος Μάκκας. Καλές γιορτές παιδιά και συνάδελφοι το νου σας».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα