Θύμα βίας από σύντροφό της η Τζούλι Μασίνο

 

Δεν της αρέσει να αποκαλύπτεται για την προσωπική της ζωή, αλλά θέλοντας να βοηθήσει και άλλες γυναίκες που περνάνε κάτι αντίστοιχο με εκείνη, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση της που της ασκούσε βία.

«Και οι δυο ήταν λάθος για την ζωή μου. Είχα άλλους στόχους» παραδέχτηκε στην εκπομπή «Celebrity life game» του Κεν Αλεξανδράτου.

Και τόνισε πως σύντροφός της, της έχει ασκήσει βία, γι’ αυτό και εκείνη λέει σε κάθε γυναίκα να μην ανέχεται κάτι τέτοιο. «Είναι αρρώστια, σαν το καρκίνο και μεγαλώνει μεγαλώνει. Μετά δεν έχει επιστροφή. Όσο μακριά φύγει η γυναίκα τόσο το καλύτερο». Αν και ήταν έτοιμη να ζητήσει ψυχολογική βοήθεια, τελικά ο Θεός της έδωσε τη δύναμη να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες.

Όσο για την απόκτηση ενός παιδιού, είπε: «Προσπάθησα να υιοθετήσω ένα 10χρονο κορίτσι από τη Ρωσία πριν από 10 χρόνια. Είχα όμως ένα ατύχημα, έπεσα από την πίστα και έσπασα τη μέση μου και ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι για δυο χρόνια» και εκείνες τις στιγμές ήταν ολομόναχη, δίνοντας πολλά από τα χρήματά της στις φυσικοθεραπείες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα