Θύμα διάρρηξης και η Ηρώ Καριοφύλλη

Η σπείρα ληστών που θερίζει στα βόρεια προάστια συνεχίζει ανενόχλητη την δράση της. Μετά από τη βίλα της Άννα Βίσση και πολλά άλλα σπίτια μέσα σύντομο χρονικό διάστημα, λήστεψε το σπίτι και της δημοσιογράφου του Alpha, Hρούς Καριοφύλλη.

Τόσο η δημοσιογράφος, όσο και ο σύζυγός της, Μανώλης Κατριαδάκης απουσίαζαν εκείνη την ώρα από το σπίτι τους. Οι ληστές κατέστρεψαν το συναγερμό, ρίχνοντάς τον σε έναν κουβά με νερό και κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα, κοσμήματα καθώς και πολύτιμα έγγραφα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επίσης άρπαξαν το πιστόλι του συζύγου της δημοσιογράφου, ο οποίος είναι αντιστράτηγος εν αποστρατεία της αστυνομίας.

Η δράση των ληστών δεν ξεπέρασε τα 20 λεπτά, ενώ προκάλεσαν και μεγάλες ζημιές στο εσωτερικού του σπιτιού. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για την ίδια σπείρα που έδρασε την Δευτέρα στα βόρεια προάστια, πραγματοποιώντας τέσσερις διαρρήξεις σε διάστημα 1,5 ώρας.

Οι δράστες φέρονται να διέφυγαν με λευκό Seat το οποίο και αναζητείται, ενώ το υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία, από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, εξετάζεται καρέ καρέ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα