Ιαχές… πολέμου από Σα Πίντο!

Η σημασία του αγώνα και για τις δύο ομάδες, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, καθιστούν την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε… εμπόλεμη κατάσταση!

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο, στην προσπάθειά του να τονίσει την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν οι παίκτες του, στον αγώνα με τον «Άγιαξ της Ηπείρου», μίλησε για πόλεμο, πάντα μέσα στο πλαίσιο του παιχνιδιού και οπωσδήποτε εντός αγωνιστικού χώρου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού στη NOVA:

«Προτιμώ να μην σκέφτομαι τις καιρικές συνθήκες. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα και να προσαρμόζεσαι σε όλες τις συνθήκες. Ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα και εφόσον βρέχει, θα είναι δύσκολα και γι’ αυτούς. Ελπίζω να μη βρέχει, αλλά ό,τι κι αν συμβεί θα πρέπει να παίξουμε καλά, με ψυχή με μυαλό, γιατί έχουμε μόλις μια νίκη εκτός έδρας και θέλουμε περισσότερους βαθμούς.

Ο ΠΑΣ έχει πολλές λύσεις και καλούς παίκτες, παίζουν στην έδρα τους και μέχρι τώρα έχουν πέσει θύμα έκπληξης μια φορά, με τον Λεβαδειακό. Είναι μια έμπειρη και έξυπνη ομάδα, θα γίνει ένας πόλεμος κι ελπίζω να κάνουμε ένα καλό ματς. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά για να μην κάνουμε δώρα στους αντιπάλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα