Ιβάν, ας το τελειώσουμε μία ώρα αρχύτερα…

Ο Φρανκ Άρνεσεν προφανώς δεν είχε… κάτι άλλο να κάνει πέρυσι το καλοκαίρι και υπέγραψε στον ΠΑΟΚ για να… περάσει την… ώρα του. Αν του… καθόταν, όλα εντάξει. Αν όχι, το… καπελάκι του και αντίο!

Επί της ουσίας αυτό ακριβώς παραδέχθηκε ο Δανός τεχνικός διευθυντής σε δηλώσεις του σε γερμανική εφημερίδα. Ο άνθρωπος ανέλαβε τον ΠΑΟΚ παρ’ ότι είχε διαπιστώσει ευθύς εξ’ αρχής τη διαφορά στη φιλοσοφία και για τον λόγο αυτό έβαλε οψιόν αποχώρησης από την ομάδα στον έναν χρόνο, όπως και έγινε, λίγους μήνες νωρίτερα και από αυτό το διάστημα. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, ο Φρανκ Άρνεσεν είχε εγκαταλείψει την ομάδα της Θεσσαλονίκης πολύ νωρίτερα, κάτι που αποδεικνύεται τόσο από την κατάσταση και την εικόνα της ομάδας, όσο και από την ανύπαρκτη κίνησή της κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ας… απολαύσουμε τον Δανό, ο οποίος αποδείχθηκε ότι δεν ήταν και τόσο… επαγγελματίας, σύμφωνα με το βάρος που αναλογούσε στο όνομα και τη φήμη του:
«Η ομάδα κι εγώ είχαμε διαφορετική φιλοσοφία, από την αρχή το είχα αυτό στο μυαλό μου, για αυτό, ναι μεν υπέγραψα συμβόλαιο 3 ετών, αλλά με οψιόν να φύγω σε ένα χρόνο, εάν δεν ταιριάζουμε. Μετά, και οι δυο πλευρές, το καταλάβαμε αυτό. Οπότε είπα στον ιδιοκτήτη του συλλόγου: «ας το τελειώσουμε, έλα ας το τελειώσουμε, αφού έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα χωρίσουμε.

Φυσικά έκανα και λάθη στον ΠΑΟΚ, αλλά ειλικρινά ξέρω τι μπορώ να κάνω, κι αυτό δεν το ξεχνάω ποτέ. Και στο Αμβούργο δέχθηκα άσχημες κριτικές. Ωστόσο βλέπω ότι στο Αμβούργο υπάρχουν ακόμα οι Άντλερ, Ιλίσεβιτς, Ρούντνεβς, παίκτες που είχα φέρει εγώ. Αυτό κάτι λέει.

Δεν σκέφτομαι με τίποτα να σταματήσω. Είμαι ακόμα ζεστός, θέλω να δουλέψω, είμαι για όλες τις προτάσεις ανοιχτός. Ωστόσο ένα είναι σίγουρο. Δεν θα κάνω στο μέλλον τα πάντα αλλά θα δεχτώ μόνο προτάσεις που μου ταιριάζουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα