Ιγκλέσιας: «Το βραβείο ανήκει στον Ούμπιντες»

Τα εύσημα στον συμπαίκτη του Χαβιέ Ούμπιντες για τις δύο του ασίστ στα ισάριθμα γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Ματίας Ιγκλέσιας στη βράβευσή του ως πολυτιμότερος παίκτης της 15ης αγωνιστικής. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι απόλυτα ευτυχισμένος στον Ατρόμητο, στέλνοντας το δικό του μήνυμα αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Το βραβείο που πήρα νομίζω ότι ανήκει όχι μόνο το μισό αλλά ολόκληρο στον Ούμπιντες. Στο πρώτο γκολ ήμουν σίγουρος ότι θα βγάλει την σέντρα γι’ αυτό και έτρεξα πιο γρήγορα από τους αμυντικούς. Για το δεύτερο σίγουρο πάλι ήμουν σίγουρος ότι θα έβγαζε καλή σέντρα κι εγώ απλά «χτένισα» τη μπάλα. Για πρώτη φορά στη ζωή μου πέτυχα δύο γκολ και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Ατρόμητο κι εύχομαι το 2014 να είναι μια χρονιά που θα του δώσει ακόμη περισσότερες επιτυχίες».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, Ιωσήφ Ξυπνητός, που έκανε την απονομή, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ματίας για τα δύο γκολ και την εκπληκτική του εμφάνιση στο ματς με τον Παναθηναϊκό που βοήθησαν την ομάδα μας να φθάσει στη νίκη. Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε διαρκή άνοδο και θέλω να κάνω έκκληση σε όλο τον κόσμο του Περιστερίου να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια που γίνεται από όλη την ομάδα τα τελευταία χρόνια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα