Ιδού η… εξομάλυνση!

Εξομάλυνσης του ελληνικού ποδοσφαίρου… συνέχεια είχαμε το βράδυ της Τετάρτης (17/5) στη Λεωφόρο, με την αναμέτρηση Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των πλέι οφ να τινάζεται κυριολεκτικά στον αέρα.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, το ξύλο έπεσε ανελέητο εντός αγωνιστικού χώρου με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να μετατρέπουν το γήπεδο σε αρένα και τον προπονητή των φιλοξενούμενων Βλάνταν Ίβιτς να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι από γεμάτο κουτάκι μπύρας που εκσφενδόνισε κάποιος από την εξέδρα!

Δυστυχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο εν έτει 2017 πρωταγωνιστές είναι οι… γνωστοί άγνωστοι που εκμεταλλεύονται την ανικανότητα της Πολιτείας για να δημιουργήσουν συνθήκες χάους μπροστά στα μάτια όλων εκείνων που εδώ και μήνες δήθεν κοπιάζουν για την εξυγίανση και την εξομάλυνση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την τύχη του παιχνιδιού που διακόπηκε στο 54ο λεπτό με το σκορ 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού, οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι. Σύμφωνα με το άρθρο 15 (παρ. 3, περ. β, εδαφ. β) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, «αν από τη ρίψη των αντικειμένων επήλθε τραυματισμός ποδοσφαιριστή ή προπονητή ή διαιτητή, τότε επέρχεται οριστική διακοπή του αγώνα». Συνεπώς ο Παναθηναϊκός απειλείται με βαριά τιμωρία και πολύ πιθανή αφαίρεση βαθμών, κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά αποχαιρετά το δεύτερο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δεν αποκλείεται (ανάλογα και με το κατηγορητήριο) να του επιβληθεί ποινή και για την επόμενη σεζόν.

Κύριε Κοντονή, κύριε Δρόσο, κύριε Γκαγκάτση, κύριοι της Σούπερ Λιγκ και της ΕΠΟ, να το χαίρεστε το ελληνικό ποδόσφαιρο έτσι όπως το καταντήσατε. Να δούμε αν αυτή τη φορά θα αναλάβετε, τουλάχιστον, τις ευθύνες σας…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα