ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Χορηγός στην πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα του Ρομπότ Εξάσκησης Σουτ!

Tο πρωτοποριακό ρομποτικό μηχάνημα εξάσκησης σουτ «SHOOTAWAYGUN 8000» κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στην Ελλάδα στο Athens Sports Hall (Λένορμαν 151 & Θεμισκύρας, Κολωνός) σε μια ανοικτή εκδήλωση παρουσίασης, την Κυριακή 14 Μαΐου, 13.30-15.30!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, δηλώνοντας συνεπές «παρών» στα μεγαλύτερα αθλητικά events, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δίπολου «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», στηρίζει ως χορηγός την πρωτοποριακή αυτή αθλητική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί παρουσία επίτιμων καλεσμένων, διεθνών καλαθοσφαιριστών, διακεκριμένων αθλητών και εν ενεργεία παικτών μπάσκετ Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας.

O Τομέας Πολιτισμού-Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσκαλεί τους σπουδαστές και απόφοιτους του όλων των ειδικοτήτων να ζήσουν από κοντά εντελώς δωρεάν αυτό το συναρπαστικό sports event, που διοργανώνεται από το Athens Sports Hall για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το «SHOOTAWAY – GUN 8000» αποτελεί ολοκληρωμένο σταθμό προπόνησης και υπόσχεται εγγυημένα αποτελέσματα στους χρήστες του μηχανήματος, με θεαματική βελτίωση των σουτ  που μπορεί να πετύχει ένα άτομο!

Το 100% ηλεκτρονικά προγραμματιζόμενο μηχάνημα δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης από 2 ή 3 αθλητές, με προγραμματισμένα drills και εναλλακτικές ρυθμίσεις για κάθε αθλητή (απεριόριστες επιλογές).

Το τελευταίο μοντέλο παραγωγής προέρχεται από αμερικανική εταιρεία και έρχεται να εμπλουτίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες, που απευθύνονται σε αθλητές και αθλούμενους κάθε ηλικίας και αγωνιστικού επιπέδου.

Υποστηρικτές και συνεργάτες του Athens Sports Hall δίνουν ραντεβού σε ένα εντυπωσιακό basketball show, που στοχεύει να εισαγάγει νέα δεδομένα στην έννοια της προπόνησης μπάσκετ!

 Για περισσότερες πληροφορίες:

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα