ΙΕΚ ΑΛΦΑ: 8 διετείς υποτροφίες σε παίκτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού

Στην παροχή διετών υποτροφιών σπουδών σε 8 παίκτες της Ακαδημίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ προχώρησε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στο πλαίσιο της σημαντικής πρωτοβουλίας «DUAL CAREER», που αφορά στην εκπαίδευση των αθλητών για επαγγελματική σταδιοδρομία, πέραν της αθλητικής τους καριέρας.

Αφού τελέστηκε ο ετήσιος αγιασμός της Ακαδημίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη και μετά την ομιλία του διευθυντή της ακαδημίας Κυριάκου Καραταϊδη, ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και διευθυντής Αθλητικού Τομέα & Επικοινωνίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Αντώνης Γλύκας, παρέδωσε τις υποτροφίες στους ποδοσφαιριστές της Κ-20: Στάθη Λάμπρου, Γιάννη Χατζηιωαννίδη, Κώστα Κιρτζιαλίδη, Χρήστο Καράδαη, Θανάση Κωστανάσιο, Σταύρο Κουγιό, Ιωάννη Βάρκα και Ιάσονα Γαβαλά.

Ο κ. Γλύκας, αναφερόμενος στις υποτροφίες και στη σχέση με τον Ολυμπιακό, σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι ευλογία να είστε σ’ αυτή την ομάδα. Ο Ολυμπιακός και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ θέλουν διπλή καριέρα, dual career. Να μπορείς ταυτόχρονα με τον Aθλητισμό να σπουδάσεις. Γι’ αυτό και στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ πήραμε την απόφαση να δοθούν 8 πλήρεις υποτροφίες στους αθλητές της Κ-20.

Για να σπουδάσουν σε όποιο επάγγελμα επιθυμούν από τις 95 περιζήτητες ειδικότητες που διατίθενται στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Γλυφάδα ή τη Θεσσαλονίκη».

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν: ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δομένικος Μασούλας, ο διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και τα στελέχη του τεχνικού επιτελείου των ακαδημιών κ.κ. Γιώργος Αμανατίδης, Αριέλ Ιμπαγάσα, Δημήτρης Μαυρογεννίδης, Βασίλης Βούζας, Νίκος Τοπολιάτης, Θανάσης Θέος, Σωκράτης Κοψαχείλης, Χρήστος Οικονόμου, κ.ά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα