Ικάρντι: Champions League με την Ίντερ ή… Τσέλσι!

Από την έξοδο ή μη της Ίντερ στο Champions League θα κριθεί η μετακίνηση του Μάουρο Ικάρντι από τον σύλλογο της Ιταλίας, στην Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στον αγγλικό και ιταλικό Τύπο, οι «μπλε» του Λονδίνου έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και είναι αποφασισμένοι να καλύψουν τις απαιτήσεις της Ίντερ. Ωστόσο, ο Ικάρντι έχει θέσει έναν ότι για τη μετακίνησή του. Αυτός δεν είναι άλλος από την έξοδο της Ίντερ στο Champions League.

Εφόσον οι «νερατζούρι» πετύχουν τον στόχο τους, ο διεθνής επιθετικός θα επιδιώξει να παραμείνει στην ομάδα του Μιλάνου και να συνεισφέρει στην προσπάθειά της την επόμενη περίοδο. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ζητήσει μεταγραφή και του χρόνου θα φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι.

Όσο για τον στόχο των Μιλανέζων, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί. Μετά από 24 παιχνίδια, σε σύνολο 38 αγωνιστικών, η Ίντερ βρίσκεται στην 8η θέση, με 35 βαθμούς, ενώ η 3η θέση που δίνει το εισιτήριο για τους προκριματικούς του Champions League, καταλαμβάνεται από τη Νάπολι, η οποία έχει συγκεντρώσει 45 βαθμούς. Ως εκ τούτου, ο Ικάρντι μάλλον θα πρέπει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αγγλία, εκτός και αν προκύψει κάτι ακόμη καλύτερο…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα