Ικανοποίηση για τις δοκιμές του Στραματσιόνι

Πέρσι ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού λοιδορήθηκε – κυρίως με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο – για τις διάφορες αλχημείες του, όσον αφορά στην επιλογή των ένδεκα και στο εκάστοτε σύστημα που επέλεγε. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιάννης Αλαφούζος τον εμπιστεύτηκε και για φέτος.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο Στραματσιόνι συμπεριφέρεται σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Πολλές δοκιμές, αλλαγές σχημάτων, πειραματισμοί, αλλά αυτή τη φορά η διοίκηση βλέπει με καλό μάτι τη δουλειά που γίνεται. Η εικόνα κόντρα στη Φενέρ παρά την ήττα με 1-2 και χωρίς τον Λέτο ήταν άκρως ικανοποιητική για τρεις λόγους.

Πρώτον, γιατί εντοπίστηκαν τα προβλήματα ταχύτητας με την άμυνα των τριών, άρα μπορούν να διορθωθούν. Δεύτερον, διότι διαγνώστηκε η δύναμη που υπάρχει στον άξονα με Ζέκα και Λεντέσμα. Και τρίτον, διότι κατανόησαν άπαντες πως με κορυφή τον Μπεργκ και ακραία βέλη τον Ιμπάρμπο και τον Λουντ (ή τον Λέτο), μπορεί πραγματικά να δημιουργηθεί μία πολύ δυνατή επίθεση.

Στον ΠΑΟ ελπίζουν βάσιμα πως αν δεν έρθει φέτος η… αναποδιά τύπου Γκαμπάλα, η σεζόν θα κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα