Ικανοποίηση Πολάκη για την κατάσταση στην υγεία: “Είναι ψέματα ότι υπάρχουν προβλήματα”

Νέο σόου έδωσε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στο νευραλγικό τομέα της Υγείας και τα “είδε” όλα ρόδινα αφού δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα που επικρατεί στον χώρο της υγείας, τα νοσοκομεία έχουν πλήρως ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, λειτουργούν επαρκώς και δεν λείπουν φάρμακα. Παράλληλα επιτέθηκε στους συνδικαλιστές.

Ο αρμόδιος υπουργός χαρακτήρισε  ψέματα όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για σοβαρά προβλήματα στα νοσοκομεία. Υποστήριξε ότι όλα όσα αναφέρθηκαν στο επίμαχο δημοσίευμα ήταν ψευδή και ανυπόστατα, καθώς βασίζονταν σε στοιχεία της περιόδου 2011-2012, επιμένοντας για τακτική «εξοργιστικά χυδαία» από την πλευρά των συνδικαλιστών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αρνήθηκε να ακούσει οποιαδήποτε καταγγελία και απέδωσε την εικόνα που περιγράφεται από κάποιους σε σκοπιμότητες καθώς και σε απώλεια προνομίων.

Ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι η σημερινή Κυβέρνηση παρέλαβε ένα σύστημα υγείας υπό κατάρρευση, το οποίο διασώθηκε χάρη στις προσπάθειες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου και εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο χώρο της Υγείας.

Ο κ. Πολάκης αναφερόμενος στα όσα υποστήριξε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και αποτέλεσαν τη βάση του δημοσιεύματος του Guardian, το οποίο έκανε λόγο για τριτοκοσμικές εικόνες στο χώρο της δημόσιας υγείας, μίλησε για «οχετό» ψεμάτων και συνέκρινε το χαρακτηρισμό «μίασμα» που χρησιμοποιήθηκε για το πρόσωπο του με ανάλογο χαρακτηρισμό που έκανε ο Γλίξμπουργκ προ πεντηκονταετίας για τους κομμουνιστές, όπως υπενθύμισε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα