Ιρλανδία: Πατέρας έσφαξε την οικογένεια του φοβούμενος τις αποκαλύψεις για τον εθισμό του

Ντροπιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια, για ένα φονικό το οποίο είχε συγκλονίσει την Ιρλανδία στις 29 του περασμένου Αυγούστου. Ο Άλαν Χόου, δάσκαλος στο επάγγελμα, σκότωσε την γυναίκα του , επίσης δασκάλα, και τα τρία παιδιά του ηλικίας 13, 11 και έξι ετών και έπειτα αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας, ο 40χρονος προέβη σε αυτή την πράξη λίγο αφότου «πιάστηκε» να αυτοϊκανοποιείται στον χώρο εργασίας του βλέποντας πορνό. Ο Χόου, αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την πορνογραφία καθώς ήταν εθισμένος και φοβόταν μην γίνει γνωστό στην περιοχή και μην απολυθεί από την θέση του ως αναπληρωτής διευθυντής σχολείου. Εκτός των άλλων, αντιμετώπιζε προβλήματα με την οικογένεια του αλλά και με τους συναδέλφους του.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, ο 40χρονος, ο οποίος μακέλεψε την οικογένεια του μέσα στο σπίτι τους κοντά στο Co Cavan της Ιρλανδίας, είχε επισκεφτεί ψυχολόγο στο παρελθόν και του είχε εκμυστηρευτεί ότι   «Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι ένας από τους πυλώνες της τοπικής κοινωνίας. Αν γνώριζαν…»

Τέλος, στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε πεντασέλιδη επιστολή, ένα σημείωμα όπου έγραφε «Λυπάμαι για το πώς τους σκότωσα όλους… λυπάμαι για τη βιαιότητα, αλλά δεν είχα άλλο τρόπο» και άλλο ένα πίσω από την πόρτα όπου προειδοποιούσε «παρακαλώ μην μπείτε, καλέστε την αστυνομία»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα