Ισοφάρισε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ με «βόμβα» Σπανούλη!

Νέο «διπλό» στους τελικούς του πρωταθλήματος Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αφού ο Ολυμπιακός νίκησε μέσα στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1, ανακτώντας το ψυχολογικό προβάδισμα, αλλά κι αυτό της έδρας, με έναν τρόπο μοναδικό και άκρως ελληνικό. Δέκα δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, ο Διαμαντίδης με απίθανο τρίποντο έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά στην εκπνοή ο Σπανούλης έκανε το ίδιο και έδωσε τη μεγάλη νίκη στον ΟΣΦΠ με  66-68!

Οι «πράσινοι» έδειξαν «σφιγμένοι» και ανίκανοι να κάνουν δεύτερο σερί εκπληκτικό επιθετικά παιχνίδι και όσο περνούσαν τα λεπτά, τόσο καταλάβαιναν οι «ερυθρόλευκοι» ότι μπορούν να περάσουν μπροστά και να ελέγξουν το παιχνίδι. Έτσι κι έγινε, αφού μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πήραν τελικά τη νίκη παρά το ότι ο Διαμαντίδης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους λίγο πριν από το φινάλε. Ο Σπανούλης είχε την απάντηση και ισοφάρισε τη σειρά, με τη συνέχεια στο ΣΕΦ να αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο ΠΑΟ έμεινε στις 12 ασίστ (έναντι 29 του αγώνα στο ΣΕΦ), ενώ έχασε και τον Γκιστ στο πρώτο τετράλεπτο, γεγονός που τον επηρέασε, ενώ παίκτης-κλειδί του Ολυμπιακού πέραν του Σπανούλη ήταν ο Χάντερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα