Ιστορίες για Τζιοβίνκο και Κάμπελ…

Όσο πλησιάζει ο Γενάρης, τόσο θα αυξάνονται τα σενάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό για μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού.

Στο πλαίσιο αυτό, σημερινά δημοσιεύματα από Ιταλία και Αγγλία φέρνουν τον Ολυμπιακό στο «κυνήγι» των Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο και του Ζοέλ Κάμπελ.

Περίπτωση Τζιοβίνκο
Ο Ιταλός άσος της Γιουβέντους ποτέ δεν βρήκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα επιθυμούσε στους «μπιανκονέρι» για αυτό το λόγο τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα θέλουν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το συντομότερο δυνατό. Το συμβόλαιο του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού εκπνέει το καλοκαίρι, αλλά η Γιουβέντους είναι απόλυτα ανοιχτή να συζητήσει μια πρόταση πώλησής του από τον Ιανουάριο που θα ξεκινάει από τα 2 εκατ. ευρώ. Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο Ολυμπιακός. Οι Ιταλοί με βάση και την παραδοχή του Μίτσελ ότι θα τον ενδιέφερε ο Τζιοβίνκο, αναφέρουν ότι πιθανός προορισμός του παίκτη είναι ο Πειραιάς. Μεγάλο πρόβλημα φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το οικονομικό καθώς μόνο το συμβόλαιο του παίκτη φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ (μεικτά). Αν υπολογίσει κανείς και το ποσό που θα πρέπει να δοθεί και στη Γιουβέντους, τότε μιλάμε για σχεδόν αδύνατη προοπτική. Μάλιστα, ήδη στην Ιταλία γίνεται λόγος για ενδιαφέρον άλλων συλλόγων όπως των Άρσεναλ, Βόλφσμπουργκ, Φιορεντίνα και Νάπολι που έχουν πολύ μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα από τον Ολυμπιακό

Περίπτωση Κάμπελ
Πολύ πιο ξεκάθαρη είναι η περίπτωση του Ζοέλ Κάμπελ από την Άρσεναλ. Ο Κοσταρικανός δεν συμβιβάζεται με το ρόλο που του έχει αναθέσει ο Αρσέν Βενγκέρ (αναπληρωματικός) και θέλει να αποχωρήσει. Ωστόσο, οι «κανονιέρηδες» δεν σκοπεύουν να τον ξεπουλήσουν και μάλιστα οι Άγγλοι αναφέρουν ποσό εκκίνησης για την παραχώρηση του παίκτη τα 6-7 εκατ. ευρώ. Όπως καταλαβαίνει κανείς, όσο και να πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που κάνει τη διαφορά, ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολο να διαπραγματευτεί σε τέτοια ποσά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα