Ιστορικό χαμηλό για τη «Μαύρη θύελλα»

Η φθίνουσα πορεία της Καλαμάτας δεν μπορούσε να αποφευχθεί και άπαντες στη Μεσσηνία είχαν μάλλον αποδεχθεί πως η ομάδα θα γνωρίσει τον υποβιβασμό και θα πέσει το τοπικό πρωτάθλημα. Όχι όμως με αυτόν τον ντροπιαστικό τρόπο. Η «μαύρη θύελλα» έπεσε και μαθηματικά γνωρίζοντας τη συντριβή από τη Σπάρτη με 7-0 και η έτσι παύει οριστικά και αμετάκλητα η εποχή του Γιώργου Ράλλη στην προεδρία του συλλόγου.

Ο από το 2010 πρόεδρος της Καλαμάτας, δικηγόρος στο επάγγελμα, δεν είχε αντίπαλο την τελευταία εξαετία όταν στις τρεις εκλογικές διαδικασίες κέρδιζε διαρκώς το χρίσμα. Αυτή ήταν και η δικαιολογία του! «Μα δεν ενδιαφέρεται κανείς για την ομάδα», έλεγε, κάτι που οφειλόταν εν μέρει και στην αδυναμία του να παρουσιάσει ένα ελκυστικό προϊόν. Την πρώτη του χρονιά την ανέβασε από τη Δ’ στη Γ’ Εθνική, αλλά μετά τίποτα. Το γήπεδο άδειαζε, η ομάδα διαρκώς έχανε σε δυναμική και μετατρεπόταν σε όλο και πιο αποτυχημένος αθλητικός παράγοντας (στην πόλη θυμούνται το αποτυχημένο του πέρασμα από τον Μεσσηνιακό και την ΓΕΜ).

Φέτος, το επταμελές Δ.Σ. «βάρεσε» διάλυση από το πρώτο δίμηνο, μετά την παραίτηση ενός μέλος. Εντελώς παράτυπα συνέχισε να διοικεί, μέχρι που τα μέλη έγιναν τέσσερα και στη συνέχεια δύο, όταν το βράδυ της Κυριακής μετά το 7-0 από τη Σπάρτη αποχώρησαν δύο ακόμη, με τελευταίο τον εκπρόσωπο των εργαζομένων. Ο πλέον αποτυχημένος πρόεδρος της Καλαμάτας, αποκλειστικός υπεύθυνος για την κατρακύλα των τελευταίων ετών μετά το τέλος της σεζόν θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν. Μένει να δούμε αν η κορυφαία ίσως πελοποννησιακή ομάδα της δεκαετίας του 90 και ένας σύλλογος με επτά παρουσίες στην Α’ Εθνική θα προσελκύσει σύντομα κάποιον ικανό επιχειρηματία προκειμένου να επιστρέψει σύντομα στα μεγάλα σαλόνια!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα